Saturday, 25 May 2013

Outfit of the Day

I saw this poncho in Suski's blog, and she was kind enough to let me know where to get a similar one! Now we can be like twins ;P My local Gina Tricot luckily had a pile of the ponchos, sometimes they change the collections so fast that I miss out on clothes. The poncho is made of flat yarn, so it shows garments under it, and is light to wear. It also moves wonderfully in the wind, I should really do a better photoshoot with it!


Poncho - GinaTricot
Jeans - GinaTricot
(Basic black top - H&M)
Handbag - H&M
Shoes - Jeffrey Campbell

Seems like I'm totally not goth today, everything is from regular clothing shops! My hair is in natural state, I just quickly washed it in the morning and rushed off to work.18 comments:

 1. I love the 'distressed' look of the poncho and jeans! Great outfit!

  ReplyDelete
 2. Ah, rakastan ponchoja, varsinkin tuollaisia pidemmän mallisia! Pitäis taas opetella käyttämään niitä vuosien jälkeen :p

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää on ainakin helppo opettelu-kappale, maksoi vain 14,90e ja on tosiaan vähän ilmavampi ja kevyempi kuin koko-kankaiset. Suosittelen! :)

   Delete
 3. That's really lovely, I think that a ponchos privileges is that it fits every fashion style ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! I think you are right, I can't think of a style that could not accommodate a poncho :)

   Delete
 4. You look lovely, wither totally goth, part goth or whatever look you wear

  ReplyDelete
 5. Poncho on kyllä ihana vaate, kun sellainen yllä on jotenkin tosi turvallinen fiilis olla. :) Kylläpä näytät taas hyvältä, kadehdin niin tota sun upeaa tukkaa. Saako kysyä, onko omaa hiusta kaikki?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tässä on nimenomaan turvallista, saa olla omassa teltassa ihan yksin ;D Mulla on päässä noi petroolinväriset osiot teippihiusraitoja, mutta niitä on vaan kolme parin sentin levyistä osiota, että pääosin karvat on itsekasvatettuja. Mä voitin geenilotossa paksun, tuuhean tukan, joka kestää hyvin käsittelyä, oon tosi onnellinen että se on niin helppohoitoinen!

   Delete
  2. Oioi, sulla on sitten tosi vahva hius, kun kestää noin hienosti koviakin käsittelyjä. Saat olla tyytyväinen! :) Mullakin on ollut harvinaisen paksu tukka, mut kai sitä on tullu vanhaks. ;D Sitä osaa arvostaa vasta, kun sen on menettänyt.

   Delete
 6. I love this outfit! I'd say this shows how can one can build a casual look with gothic undertones with-out gothic brands. End up with a totally unique style. ♥
  I'm starting to think that you have the best shoe taste in the world because you have the most gorgeous shoes!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much! I'm currently drooling over the same shoes in a different style, I'd like ones with spikes on the heels. Maybe when my next pay day comes along...

   Delete
 7. Amazing combo- the shoes, the jeans and the poncho... just gorgeous.

  ReplyDelete
 8. The poncho really suits you - so cute, as usual!! Love!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...