Monday, 23 February 2015

Pastelle and Charmy Look

I've been playing with my new Sugarpill shadows, they are just so sparkly and pretty! Here's a look done with Charmy and Pastelle. Pastelle on the lid, Charmy in the crease and on lower lid. I blended out the edges of Charmy with Pastelle too. A light, simple and very easy to wear look!
13 comments:

 1. Your macro shots are always so perfect <3

  ReplyDelete
 2. You already have a lot of wrinkles around the eyes. I have recently read that avocado creme is very good.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, I'm thirty, so I'm not too concerned about a few wrinkles :) As long as they are from laughing a lot, I'm happy!

   Delete
  2. Hyvä asenne, Karoliina! :) Eikä sulla todellakaan ole syytä huoleen. Todella asiaton kommentti anonyymiltä.. Nyt kun aiheeseen päästiin - mulla usein ärtyy silmäluomet luomivärien runsaasta käytöstä ja näyttää siksi erityisesti meikinpesun jälkeen jotenkin "ryppyisemmältä" iho, mutta se paranee yön aikana jos käytän kosteuttavaa silmänympärysvoidetta. Siksi nykyään pyrinkin pitämään paljon myös välipäiviä, jottei simmut kärsisi liikaa.

   Delete
  3. Mun silmät ei tykkää kovin rasvaisista silmänympärysvoiteista, mutta oon löytänyt hyvän yhdistelmän öljypohjaista meikinpoistoainetta ja kevyttä Lumenen voidetta. Mutta vitsit mikä tihrusilmäinen pesukarhu peilistä katteli aamulla kun meikinpoistoaine oli loppunut ja pesaisin luomet kookosöljyllä yks ilta ;D

   Delete
  4. Hahaa, pesukarhu! :D Mä pesen apteekin Sebamedilla koko pärstän. Se on vissiin ankaraa ainetta silmille. Usein jää meikinpesun jälkeen sellaiset punaiset jäljet niihin kohtiin, missä käytän varjostusluomiväriä. Onneks löysin ton Lumenen herkän silmänympärysihon rauhoittavan voiteen. Toimii!

   Delete
 3. I love the glisten on your top eyelid, like dragonfly wings!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much! I think I'd need to record a video to catch all the sparkle, these shadows are just amazing!

   Delete
 4. Mulla on hyvin samanvärinen luomiväri yhdessä Urban Decayn paletissa, ja se on tuntunut todella ongelmalliselta yhdistää mihinkään. Jotenkin hankala väri mun mielestä, mutta voihan se johtua omista väreistäni tietenkin. Toinen mahdoton on nimittäin sininen, en vaan saa sitä näyttämään hyvältä, mutta jotkut onnistuvat silläkin paremmin kuin mä millään värillä.;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jotkut värit on tosi hankalia! Mullakin on kamalia haasteita sinisen kanssa, tuntuu että se on tosi vaikea saada sopimaan minkään kanssa. Mun kokemuksieni mukaan hommat helpottuu sitten kun löytää sen täydellisen sävyn sen vaikean viereen, mutta etsimisessä kestää!

   Delete
  2. Hei toihan on hyvä vinkki, pitää etsiä jokin mulle sopiva sävy ja parittaa se sinisen kanssa..! Tuossa aiemmin mainitsemassani UD:n paletissa on nimittäin todella kaunis sininen (Moonshadow), jota haluaisin käyttää.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...