Sunday, 29 June 2014

Lumous Gothic Festival is Soon Here!

Lumous is coming! The northernmost gothic festival in the world has many exotic things to offer. Like a sauna evening with squeaky clean goths, picnic with a game of gothic mölkky and The End party where people take their shirts off. There's also bands and a marketplace, for those who prefer the classical festival experience ;P Here's a link with information about bands, ticket prices and such.

My previous Lumous. Plenty of hair, a weird sculpture, testing how many people can sit on my other half and the essential little umbrella drinks!

I'm a big fan of Lumous. It's in my home town, so I can sleep in my own bed and have my whole wardrobe at my disposal. It's great to see many friends and listen to music together, and just hang around and talk. Lumous is a small and cosy festival and I can definitely recommend it to anyone!

12 comments:

 1. I should seroiusly consider coming there sometime

  ReplyDelete
 2. Oh, that sounds really awesome. I had never heard before about Lumous, so it is always nice to learn about more dark-oriented festivals.
  Hope to see lots of pictures from it coming soon :)

  ReplyDelete
 3. You look lovely in those pictures! How lucky for you that you can stay at home!

  ReplyDelete
 4. Onkin varmaan niin kivaa kun on asuu tampereella ja saa on vaatekaappi koko ajan lumouksessa käytettävissä! Itse olen viikkoja pähkäillyt asuja enkä silti meinaa keksiä mitään :D Hemmetti kuitenkin kun olemme vain sunnuntaista aamun ettei päästä the end klubille, se kuulostaa jännittävältä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Omassa vaatekaapissa pyörimisessä on kuitenkin se huono puoli että sitten voi loputtomiin vielä muuttaa mieltään ja vaihtaa kuteita ;D Mutta pääosin se on kyllä hyvä asia! End jää aina monilta väliin, mutta ens vuonna sitten :)

   Delete
 5. It sounds SO much fun!

  x Dawn
  www.wickedlypleasant.blogspot.com

  ReplyDelete
 6. Lumouksessa on myös kiva bongailla ihmisiä, sinäkin olet kuitenkin helposti tunnistettavissa :) Tunnistin viime lumouksessa jo, mutta enhän minä uskalla vieraille ihmisille mennä mitään juttelemaan :) Täältä eteläpohjanmaalta lähdetään kohti Lumousta joko torstaina tai perjantaina, en malttaisi odottaa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulle saa kyllä ehdottomasti tulla sanomaan moi, oon aina niin sokea etten meinaa huomata ketään, mutta tykkään oikeesti jutella :) Mä oon jo innoissani odottamassa että työpäivä on ohi ja pääsen saunaan!

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...