Tuesday, 2 April 2013

Need Something to do on Saturday?

Next Saturday (6.4.) my other half's band is playing, come and listen! Murnau's Playhouse and "and the ocean" are performing. The gig takes place at O'Hara's Freehouse and starts at ten. Free entry! Here's a link to the Facebook event.

Ensi lauantaina (6.4.) O'Hara's Freehouse tarjoaa taas tekemistä gooteille! Murnau's Playhouse ja and the ocean esiintyvät alkaen kello kymmenen. Sisäänpääsy on ilmainen! Tässä vielä linkki Facebook-eventtiin.


PS. Do you guys like these event posts or are there too many of them? I myself have found it hard to stay on track on what's happening and when since everything is on Facebook and if you don't have friends in a certain scene, you don't get invitations.

PS. Onko näitä tapahtumailmoituksia blogissa liikaa? Itsestäni tuntuu että on vaikea pysyä kärryillä siitä mitä tapahtuu ja missäkin, koska jos ei satu olemaan tiettyjä kontakteja jotka lähettäisivät kutsuja FB:ssä, ei ole mitään kanavaa jonka kauta tieto kulkisi.

6 comments:

 1. Ei ole mielestäni liikaa. Aika usein tapahtumat menee ohitse, kun niistä kuulee vasta jälkikäteen, joten mainostus on mielestäni tässä tapauksessa vain hyvästä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tosi hyvä tietää! Oonkin ajatellut että helppo ei-kiinnostuneiden on skipata mainosviestit, ja kun eihän kukaan oikeasti tässä alakulttuurista tienaa (miinus jotkut vaatefirmat, ehkä) niin tuskin mainokset niin ikäviltä tuntuvat :)

   Delete
 2. Mä ainakin tykkään näistä mainosteluista, koska kuten Suskikin sanoi, niin usein menee ohi näitä tapahtumia, kun huomaa vasta jälkikäteen. :)

  ReplyDelete
 3. The events posts are cool. they do make me jealous though, it's a bit far for me to travel =P

  ReplyDelete
  Replies
  1. So sorry ;P But good to know they don't bother you!

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...