Saturday, 11 May 2013

Milavida Palace

We had little picnic on Thursday and my other half was so nice to take a few pictures of me on the Milavida palace's terrace. The building is going to be renovated soon, I can't wait to see what kind of use the city can come up with for the place, it's really pretty. And situated in the middle of the park where we usually have our weekly goth picnics, so it would be easy to reach ;P

I managed to break my necklace when I leaned forward to give instructions for my other half, when I leaned beck, the chain got stuck on one of the flower motifs on the fence. Luckily only one loop of the chain broke, so it's easy to fix.

Top - Lip Service (I'm not sure if it's a bit too big for me, but it's very comfy)
Jeans - Bik Bok
Jacket - Juunappa
Boots - New Rock

8 comments:

 1. Aivan ihana paita! :) Olet niin upeana jälleen kerran. Mäkin haluan violetit hiukset.. Tosin tällä hetkellä eniten punaiset, mutten uskalla ottaa värinpoistoa, kun pelkään, että tukka putoo kokonaan päästä! Olen kyllä nyt hieman kauemmin antanut olla, niin voisin ehkä harkita. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Violetti on lopulta aika helppo väri hiuksissa, kun se ei haalistu omituiseksi vaan alkaa vaan taittaa enemmän ruskeaan kuluessaan. Mulla on tietysti etuna sekin että mun oikea hiustenväri on tollanen läpinäkyvän vaalea, kuten kuvissakin vähän näkyy ;P

   Delete
 2. Tuo on kiva miljöö. Mun tietääkseni tuohon on suunniteltu museota/ravintolaa. Pitää itsekkin lähteä sinne kuvaamaan, kun muutan ihan siihen viereen 8)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joku taidenäyttely siellä ainakin on tulossa, tai oli, en muista aikataulua. Se on kyllä loistava kuvauspaikka, terassille ei paista suoraan aurinko joten saa kivan tasaisen valaistuksen, suosittelen!

   Delete
 3. Kylläpä istuu hyvin siulle tuo lipparin paita! Hyvältä näyttää. Tykkään tästä siun uudistuneesta yläpalkista myös, ihanan pinkeä väritykseltään :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Pinkki on aina iloinen asia ;D

   Delete
 4. Paita on juuri sen näköinen, että tekee mieleni kopeloida sitä! Joskus olen vastaavia koplannut, onhan se sellainen joustava, hieman nahkainen, hieman ilmava ja hieman... ihana? :D
  PS. Näinkin sinut eräässä harrastelehdessä kuvassa ja näytit sievälle. Kerroit mitä teet työksesi ja sinulla taitaapi olla aika unelma-ammatti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo, sellasta wet-look hässäkkää, semmonen luiruva ;P Kiitos kehuista! Mä pidän itseäni kyllä tosi onnekkaana kun oon päätynyt jo näin nuorella iällä duuniin jota todella rakastan :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...