Sunday, 2 February 2014

Winter!

This is my winter gear! My other half and I went for a walk and did some shopping yesterday. It was snowing but luckily not very cold. The snow is so pretty when it's still white!Jacket - Juunappa
Jeans - Bik Bok
Boots - Unif
Bag - H&M
Gloves - My grandma's old ones

12 comments:

 1. This haircolor tone really does suit you better!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks! I like it better too, and it photographs better also :)

   Delete
 2. Ihanan muhkeen ja tuuheen näkönen tukka. ♥ Talvi on kyllä niin kaunis vuodenaika, jos vaan on lunta, ja siltikin saan monesti kummeksuvia katseita, kun kerron lempivuodenaikani olevan talvi..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Letti on varmaan sopivasti sähköinen niin näyttää ekstraisolta ;P Lumisade oli tosi nätti, erityisesti sisältä ikkunasta katsottuna, mutta mä kyllä tunnustaudun ehdottomasti kesähmiseksi.

   Delete
 3. Aivan mieletön tukka, ah tätä kateuden määrää! :D Mä jouduin just leikkaamaan omaa kuontaloa varmaan 10cm, kun se on niin ohut ja huonokuntoinen eikä kasva mihinkään.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Leikkaaminen on aina inhottavaa kun koittaa kasvattaa, vaikka kai siitä oikeesti on hyötyä. Mä tilasin kasan kosteuttavia hiusjuttuja briteistä kun shampoo ja hoitoaine alkaa olla lopussa ja pehko kaipaa hoivaa pakkasten jälkeen. Kirjoittelen niistä sitten arvostelut jos vaikka löytyis joku ihmeaine jolla pelastaa kuivat kutrit!

   Delete
 4. Your hair really brightens up the winter day! Love the contrast of blue hair, white snow, black clothes, nice colour palette!

  ReplyDelete
 5. I don't think I can envy you your hair more than I already do :)

  ReplyDelete
 6. Awesome outfit! I LOVE your hair!

  x Dawn
  www.wickedlypleasant.wordpress.com

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...