Tuesday, 17 February 2015

Alternative Blogs Meet

Whew what a busy week! I've been struggling with my thesis and it's busy at the office, plus I've acquired a plethora of extra projects, everything from flea market organizing to writing for a magazine. And then there's the upcoming documentary film about my work and dreams of a armoured cosplay costume...

I took some time out of my busy schedule to go to a meet organized by the lovely Ravenoir from Evil Roots. A bunch of alternative bloggers met, had a few beers and exchanged gifts. I got chocolate and the cutest little bat hair-clips ever!

Here's a few pictures but the other participants, I didn't take my camera with me because I'm a scatterbrain.

Photo by MortuusAmor

Photo by Chastel

This one is by Chastel but from Susanna's camera!
Susanna is also an Ambassador for Queen of Darkness so we got
a picture to share with the other Ambassadors :)
I didn't stay long, but it was so nice to see everyone! And the present I got was awesome, who could resist eating chocolate while wearing all the bat clips at once? ;P

9 comments:

 1. Allll the bat clips!

  Hoping to meet lots of my fellow bloggers eventually! It sucks that Australia is so far from everything!

  ReplyDelete
  Replies
  1. I hope you will meet many! It's so much fun to be able to discuss the joys and sorrows of blogging with likeminded people :)

   Delete
 2. Jes, nyt meni kyllä hyvään osoitteeseen lahja! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos vielä sulle! Mä oon vaan hipeltänyt pikku lepakoita, ne on meikkipöydällä odottamassa käyttöä :)

   Delete
 3. Nice to see you and Susanna together :D
  Seems to have been a very nice meeting!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! It was a very nice meeting, it's always a pleasure to meet fellow bloggers!

   Delete
 4. Mikäs tämä dokumentti on? Miuta on kiinnostanu miten, mistä, mitä kautta, jne. päädyit työhösi. Siulla ei varmaan oo mitään blogi postausta asiasta? :D Ehkä vähän aihealueen ulkopuolella :) Itellä on mietinnässä mitä lähtis opiskelemaan ja tietojenkäsittelyn koulutus on yksi vaihtoehto joka kiinnostaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täytyy sanoa etten tiiä mitä ees saan sanoa dokkarista, mutta koska kukaan ei oo kieltänyt, niin varmaan uskallan kertoa että Yleä kiinnostaa tehä Tekijänä-sarjaansa jakso mun duunista.

   En oo tosiaan pahemmin kirjoittanut työhommista, mutta melkeen voisin kyllä, koska peliala on kuitenkin työpaikkana aika tuntematon :) Mulla on pohjalla AMK medianomin koulutus graafisen suunnittelun suuntauksella ja teen vielä hypermedian maisteriohjelmaa yliopistolla lähinnä omaksi ilokseni, mutta kyllä siitä on töissäkin hyötyä.

   Peliala on tosi kiva siitä että firmat on pääosin pieniä ja niissä voi siksi tehdä tosi vaihtelevia hommia. Mun normaali työpäiväni on lähinnä taulukoiden ja tekstien kirjoittelua, mutta teen kaikkea digipainttaamisesta pelien esittelyyn journalisteille ja foorumeilla pelaajille vastailuun. Monipuolista, laaja-alaista ja vaihtelevaa, sopii tällaselle tyypille kuin minä, joka tykkää hypätä hommasta toiseen lennossa!

   Delete
  2. Kiitos, kun vastasit! :) Oon vähän hukassa omien valintojen kanssa, mutta ehkä ne vielä selviytyy. Mieli muuttuu koko ajan :D Peliala kyllä kiinnostais. Olis kyllä hauska lukea enemmän siun töistä jos joskus päätä niistä kirjottaa :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...