Saturday, 7 March 2015

Juunappa ja KuroiNeko

(In Finnish only, sorry! I'm writing about a local shop)

Pupu-pipo <3
Nykyisellään Tampereella on melkoinen vaje alternative-henkisistä vaateliikkeistä. Kun Juunapan omistaja kysyi voisinko kirjoittaa blogiin liikkeestä, ainoa ajatus päässäni oli että miten mulle ei ollut aiemmin tullut mieleen jakaa tätä shoppailuvinkkiä lukijoiden kanssa ;D

Juunappa myy KuroiNekon tuotteita ja uskomattoman upeita nahkatakkeja. Kauppa sijaitsee todella keskeisellä paikalla, mutta on ulospäin hieman vaatimattoman näköinen, mistä syystä moni ei ole tainnut huomata koko liikettä.

Juunapan ovi on melkein vastapäätä Koskikeskuksen pääsisäänkäyntiä.

Tämä on oikea paikka!

Älä anna nahkatuotteiden mainosten hämätä. Kun tarkasti katsoo, jo näyteikkunassa on ylisöpöjä pupupipoja ja gootti- sekä lolitahenkisiä polvisukkia!

Valikoimiin kuuluu sekä kokonaan käsin tehtyjä KuroiNekon tuotteita (kuten ne ihanat pipot), tuunattuja vaatteita, koristeellisia paitoja, Leg Avenuen sukkia ja asusteita, korkokenkiä sekä tennareita, ja tietysti paljon erilaisia nahkatakkeja. Mun viimeisimmät kaksi nahkatakkia ja talvitakki on ostettu Juunapasta, sieltä löytää upeimmat rokkihenkiset rotsit, sekä toppatakit joissa ei näytä laskettelijalta tai michelin-mieheltä ;P
Pipoja! 
Takkeja!
Kenkiä!
Niittirannekkeita!
Pöllölaukkuja!
Upeasti koristeltuja toppeja!
Juunapasta haluttiin erityisesti vinkata, että liikkeeseen on saapunut uusia housuja. Sain yhden parin kokeiltavaksi ja täytyy sanoa että näissä pöksyissä yhdistyy mukavuus ja tyyli! En käytä tavallisia farkkuja, en pidä siitä miten jäykät ne ovat, ja omistin ennestään vain yhden parin housuja. Juunapan pökät ovat neljään suuntaan venyvää kangasta, joka onnistuu maagisesti olemaan samaan aikaan jämäkkää ja silti myötäilemään vartaloa juuri oikein.

Maailman parhaat housut, hinta 39,90e.

Olin etukäteen vähän epävarma pitäisinkö housuista, kun en sellaisia usein käytä, mutta oon käytännössä asunut näissä sen jälkeen kun ne sain! Vetoketjuyksityiskohdat tuovat juuri sopivasti rouheutta, mutta ovat silti käytännölliset, eivät paina tai hankaa. Mitoitus on pientä, mun housuni ovat kokoa M vaikka yleensä olen S-kokoinen. Kangas on aika lähelle samanlaista kuin BikBokin Never Denim -housuissa, joista olen pitänyt juurikin käyttömukavuuden takia. Tosi venyvää ja pehmeää, mutta tarpeeksi paksua ollakseen ryhdikästä. Never Denimit maksavat kuitenkin yli kympin enemmän, joten mä tiedän kyllä minne menen housuostoksille jos tarve tulee ;)

Samat pöksyt mun päällä.
Alla vielä Juunapan tarkka osoite, että voitte käydä kokeilemassa unelmapehmeitä pöksyjä itse ja samalla lässyttää pupupipolle, kuten mun on aina ihan pakko tehdä ;D KuroiNeko myy myös netin kautta ja pitää usein myyntipöytää coneissa ja muissa tapahtumissa, tässä linkki nettikauppaan.

Hatanpään Valtatie 8, 33100 TAMPERE

7 comments:

 1. Pitääpä seuraavalla kerralla poiketa! Aina Lumouksen Dark Marketissa ihastellu paitoja :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Käy ihmeessä! Paidat ovat tosi upeita, ja Leg Avenuen sukkien saatavuus on aika huono Suomessa, joten ne kannattaa ehdottomasti tsekata :)

   Delete
 2. I can't get over that outfit picture, an all-black outfit brings out the pink hair wonderfully ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you, I like how black and pink look together! And the hair goes with everything in my wardrobe so easily ;P

   Delete
 3. I can't get over that outfit picture, an all-black outfit brings out the pink hair wonderfully ^^

  ReplyDelete
 4. Cute pillows! I like the lacing on the top, need to do something like that!

  ReplyDelete
 5. Katosikohan mun kommentti johonkin.. No mutta piti sanomani, että olen onnistunut missaamaan tämän täysin, vaikka monta kertaa viikossa kuljen ohi. Täytyypä siis käydä tutustumassa :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...